Neptunigatan 47

Universitetsholmen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

350 - 1 380 m²

Hyra

Begär hyresuppgift

Tillträde

Tillträde under hösten 2022

Beskrivning

  • Kontor

Kv. Triton ett unikt kontor mellan hav och stad!

Triton är kontoret som ger hyresgästerna en karaktärsfull hemvist…det gröna kontoret som sticker ut. Kontoret ger närhet till både hav och stad, 6 minuters gångväg till centralstationen, med 20 minuters tågresa till Kastrup eller vidare mot Köpenhamns centrum. Byggnaden har en tydlig karaktär med sitt gröna glaserade tegel som skiftar i färg beroende på årstid, väder och tid på dygnet. Entrén är generöst inbjudande mot Neptunigatan där trappan flyter ut till gatan. Lokalerna har terasser med fin utsikt över staden och generöst tilltagna fönster som ger en ljus och inbjudande arbetsmiljö. Triton "Penthouse" på vån 8 är ett kontorsläge med tornkänsla som verkligen sticker ut.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetens ägs av Lantmännens personalstiftelse, vilket borgar för en trygg, stabil och långsiktig fastighetsägare.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 350 1 380

Bekvämligheter

Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde under hösten 2022

Hyresinformation:

Begär hyresuppgift

Teknisk information

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

En lunchpromenad tar man med fördel till Ribersborgsstranden eller till den närliggande Kungsparken.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns under kvarteret. Generöst med cykelparkering både innom- och utomhus.

Närservice:

I byggnadens bottenplan finner man en välsorterad dagligvarubutik samt café och restauranglokaler som vetter mot kanalen i fint västerläge. Ett stenkast bort finner man Malmös charmiga saluhall och Malmö live med hotell, konferenscenter och konserthus. Malmö Universitet ligger med 5 minuters gångavstånd.

Skyltläge:

Utmärkt skyltläge mot Neptunigatan

Kommunikationer

Till centarlstationen är det endast 6 mintuters promenad. Hållplats för stadsbuss finns i nära anslutning till fastigheten.
Neptunigatan 47

Om Lantmännen Fastigheter AB

Lantmännen Fastigheter AB ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 20 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna motsvarar en sammanlagd lokalyta på cirka 1 300 000 kvm. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Drygt hälften av lokalerna hyrs ut internt till koncernen och övriga till externa hyresgäster. Vi bygger, utvecklar och förvaltar lokaler där det är insidan som räknas. Och där din verksamhet kan växa och frodas.

Lantmännen Fastigheter AB

.

www.lantmannenfastigheter.se

Fler annonser från Lantmännen Fastigheter AB