Fleminggatan 7

Kungsholmen/ City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Näringspunkten är en co-workinganläggning som erbjuder kontor i en professionell miljö, nyrenoverade lokaler och ett mycket centralt läge!

Huset uppfördes år 1964 och genomgick en omfattande modernisering och upprustning för bara några år sedan. Om Näringspunkten I denna moderna kontorsfastighet omfattar Näringspunktens Företagscenter totalt ca 900 kvm som fördelas över våningsplan 3 med fönster som vetter mot Fleminggatan och det spektakulära atriumet i fastighetens mitt. Hissar och tillgänglighet är en självklarhet. Besökare och hyresgäster välkomnas av en bemannad reception, både en fastighetsgemensam sådan vid huvudentrén samt Näringspunktens egen när du kommer in i lokalen. Här finns möjlighet att hyra både privata kontor, en del av- eller fast plats i det öppna kontorslandskapet. Centrets planlösning är en mix av öppna landskap och enskilda mötesrum. Möblemanget ingår i hyran. Ett eget kontor eller kontorsplatser här ger dig som hyresgäst fina nätverksmöjligheter som kan tillföra mervärden åt din verksamhet. Här sitter bland andra många bransch- och näringslivsorganisationer varav många hittat synergier över företagsgränserna. Mycket service ingår i hyran, du betalar ett pris och får ett fullt möblerat kontor, tillgång till mötesrum, telefonbås, WiFi, fiberanslutning och kvalificerade it-tjänster, posthantering, växel, printer/kopiering,, omklädningsrum, pentry/ loungeytor, fika, förråd, lastkaj med access via hiss upp till lokalen, dusch och omklädningsrum mm. Gym (Puls och Träning) samt garage finns i huset. Den separata konferensavdelningen kan nyttjas för både fysiska och digitala möten och här finns mötesrum för 6-24 personer. För större möten kan konferenslokaler för upp till 130 deltagare erbjudas via ett samarbete med en konferensoperatör i huset.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta förmedlaren för senaste info om vad som just nu finns tillgängligt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 100

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Reception
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Byggår:

1964

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Hiss och trappa

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till cykel- och promenadstråk längs Klara Sjö och Norr Mälarstrand som kantas av mysiga barer och restauranger. Här kan den löpsugne ta sig en löparrunda runt Kungsholmen längs vattnet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage finns i huset, Q-park på Pipersgatan 29-31, Pipersgaragetpå Pipersgatan 23 samt förstås parkerings möjligheter på intilliggande gator enligt stadens tariff.

Närservice:

Att hyra kontor/arbetsplats hos Näringspunkten innebär ett gångavstånd till både Kungsholmens och Citys serviceutbud såsom trevliga restauranger, caféer, mataffärer, banker samt inte minst alla tänkbara shoppingmöjligheter. I direkt närhet finns ett rikt utbud av restauranger och ett kvarter bort ligger Scheelegatan, känd som Kungsholmens bästa restauranggata. Ett flertal hotell finns inom kort gångavstånd varav det närmaste är Amaranten med gym för hotellets gäster. Någon minut bort på Fleminggatan finns relativt nyöppnade Ica Maxi - en av Kungsholmens bästa mataffär - samt i samma hus Apotek och Systembolag. Inom gångavstånd har du även de otroligt populära butikerna Vinjas (ost och delikatessbutik) och Taylor and Jones (delikatess- och sharkuteributik).

Kommunikationer

Det kommunikativa läget är utmärkt. T-banestationen Rådhuset finns 1 minut bort där den blå linjen passerar. Det är några minuters gångavstånd till Fridhemsplan där även den gröna t-banelinjen passerar. Ett flertal busslinjerna passerar i närheten av lokalen så som linje 1 (Stora Essingen – Frihamnen), 3 (Karolinska sjukhuset - Södersjukhuset), 50 (Hornsberg - Stora Lappkärrsberget), 53 (Karolinska institutet - Finnberget), 54 (Reimersholme - Storängsbotten) och 62 (Hornsberg - Ruddammen). Det tar inte mer än 7 minuter att gå in till T-centralen där samtliga tunnelbanelinjer avgår (d.v.s. blå, grön och röd linje) samt Stockholms Centralstation, Stockholms största och viktigaste kommunikativa knytpunkt, där även pendeltåg, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt Arlanda Express avgår. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter! Närhet till Klarastrandsleden gör fastigheten lättillgänglig även för bilburna.
Fleminggatan 7

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler från Lokal Direkt AB