Bredgränd 6

Forumkvarteret , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

445 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns möjlighet att utforma lokalen efter behov.

Lokal för er som önskar utmärkt synlighet. Med en välkomnande entré, mitt för Forumkvarterets entré, ges ni stor synlighet för gallerians alla besökare. I lokalens foajé välkomnas era besökare i en trevlig lounge med närhet till konferensrum. Längre in i lokalen eller via någon av entréerna från Bredgränd kan medarbetarna arbeta i lugn och ro i det aktivitetsbaserade och mer privata delarna.

Övrig information

Övrigt:

I en av Uppsala mest centrala kontorsbyggnader finns möjlighet att utforma lokalen efter behov. Och för den som har mer bråttom är lokalen sedan 2016/2019 färdigställd med textilmatta, glasade konferensrum och stor yta för medarbetarna att umgås på. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bland annat modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Ytor

  • Total yta:

    445 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dragarbrunn 27:2

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än ritningen visar och tillträdande hyresgäst har goda möjligheter att påverka utformningen. Möjligheterna är många.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice:

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.
Bredgränd 6