Bredgränd 6

Forumkvarteret , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 005 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Utforma kontoret efter eget behov eller flytta in i färdigställda lokaler - du bestämmer!

Lokalen i sin nuvarande utformning har plats för många medarbetare i aktivitetsbaserad utformning. Därtill finns gott om konferensrum i olika storlekar, samtliga med glasade väggar. I hjärtat av lokalen är paus/pentry som ger plats för medarbetarna att ta en paus och träffas över en kopp kaffe. Lokalen har även 2 mindre pentryn för kaffe/vatten under arbetets gång. Lokalen ligger i ett läge i fastigheten som möjliggör annan utformning än den idag. Den kan delas av för det mindre företaget eller göras större vilket också gör att entrén till kontoret blir från Forumkvarterets galleria. Möjligheterna är många!

Övrig information

Övrigt:

Lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger. Fastigheten har under senare år genomgått ett teknikskifte med bla ny, modern teknik för ventilation och kyla. Atrium Ljungberg har lokalkontor med egen personal som hjälper till när det behövs.

Ytor

  • Total yta:

    1005 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Dragarbrunn 27:2

Våningsplan:

1

Planlösning:

Öppen planlösning med samtal- och konferensrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Närservice:

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.
Bredgränd 6