Doktor Fries Torg 6

Centrum , GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

84 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor/ateljé på Doktor Fries Torg i Guldheden.

Kontorsyta på Doktor Fries Torg. Lokalen ligger i samma fastighet som tandvården med gemensam entré från torget. Det är trappor upp precis utanför entrédörren. Inne i lokalen finns både wc och pentryutrymme i härlig 50-talsstil. I pentryt finns även ett dragskåp bevarat. Framtidens bredband finns indraget i lokalen - ett höghastighetsnät med öppen fiber där du kan välja tjänster inom bredband, tv och telefoni från ett flertal olika leverantörer.

Övrig information

Övrigt:

GöteborgsLokaler är ett fastighetsbolag som ägs av Göteborgs Stad. Det innebär att vi arbetar för en hållbar stad, öppen för världen. GöteborgsLokaler förvaltar kommersiella lokaler för butik, kontor och kommunal verksamhet. Sammanlagt omfattar GöteborgsLokalers fastighetsförvaltning 414 000 kvadratmeter kommersiella ytor.

Ytor

  • Total yta:

    84 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Guldheden 62:1

Omgivning

Omgivning/natur:

Dr Fries Torg är träffpunkten i Guldheden sedan mitten av 50-talet. Torget är unikt med sina schackrutiga plattor och dammen med skulpturen Fina Fisken av Palle Pernevi som blickfång. Torget erbjuder de boende bra butiker och all den service man kan behöva för sina vardagliga ärenden. Dr Fries Torg är ett för femtiotalet tidstypiskt torg med en spännande arkitektur. Södra Guldheden var det första stora området som byggdes efter andra världskriget. Stadsfullmäktige beslöt 1949 att gatorna skulle få namn efter bemärkta läkare och sjuksköterskor, därför har torget uppkallats efter Dr Robert Fries, en mycket ansedd läkare och botanist under senare delen av 1800-talet.

Kommunikationer

Närmsta spårvagnshållplats är Doktor Fries Torg som ligger i anslutning till torget. För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet: www.vasttrafik.se www.trafiken.nu.
Doktor Fries Torg 6