Föreningsgatan 85

Värnhem , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

77 m²

Hyra

Tillträde

Diskuteras

Beskrivning

  • Butik
Butikslokal på 77 kvm utmed Föreningsgatan. Välplanerad och ljus lokal med ny ventilation, pentry och HWC. Charmig och fin lokal med fina marmorväggar. Passar som butik/showroom/galleri.

Övrig information

Övrigt:

Ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang eller skönhetssalong. Ett mindre café (max 15 sittplatser med kalla rätter) skulle kunna fungera.

Ytor

  • Total yta:

    77 m2

Ekonomi

Tillträde:

Diskuteras

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Hugo 17

Byggår:

1923

Omgivning

Omgivning/natur:

Denna lokal ligger ett stenskott från Värnhemstorget. Det är ett centralt och bra läge, vid en av Malmös knutpunkter.

Kommunikationer

Från Värnhemstorget går direktbussar till bland annat Lund och Helsingborg. Många av Malmös stadsbussar stannar också här.Från Värnhemstorget kör du rakt ut på motorvägen mot norr, vilket är idealiskt för pendlare och andra som använder bilen mycket. Det korta avståndet till innerstaden gör att det går utmärkt att promenera och cykla till stora delar av stan.
Föreningsgatan 85

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB