Klippgatan 11

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

218 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Trevlig kontorslokal invid Stig Claessons Park

Fastigheten har nyligen genomgått ett stambyte där man har gjort iordning mer eller mindre allt i form av stammar, trapphus, hiss, fasad, entré och även fått möjlighet att tillskapa ett bra utrymme för cykelrum. Här har man en bra möjlighet att sätta sin prägel på lokalen och vara med i den slutgiltiga anpassningen som görs i samråd med tillträdande hyresgäst. Lokalen består av en till större del rumsindelad planlösning med möjlighet att öppna upp till ett helt öppet landskap. Naturlig planering med mötesrum direkt intill entrén och en bra intern yta för pentry längre in i lokalen. Pentryt är placerat mot fastighetens innergård med en trevlig yta där du får plats med ett antal sittplatser. Totalt finns 2 st WC samt ett eget omklädningsrum med dusch. Avtalstid 3 år. Tillträde enligt överenskommelse, ca 1-3 mån. Anpassning sker i samråd med tillträdande hyresgäst. Cykelparkering finns i huset.

Ytor

  • Total yta:

    218 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klippgatan 11

Byggår:

1957

Renoveringsår:

2020

Omgivning

Närservice:

Gott om butiker och restauranger i närheten på Folkungagatan och även på Erstagatan precis runt hörnet. Både ICA och Systembolaget ligger ca 2-3 minuters gångväg bort.

Kommunikationer

T-bana: Grön linje från Medborgarplatsen, ca 7-10 minuter promenad Bussar: Buss nr 2 från Folkungagatan, ca 1 minut promenad
Klippgatan 11

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Sibyllegatan 17

114 42 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB