Adolfsbergsvägen 4-6

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

698 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Ledig butik- och kontorslokal i unikt skyltläge

Attraktivt läge på en av Aspholmens bästa adresser. Lokalen är idag oinredd så här finns alla möjligheter att få en lokal helt anpassad efter verksamhet och behov.

Ytor

  • Total yta:

    698 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Populära Aspholmen är ett av Örebros snabbast växande områden. Här huserar handel, kontor och lagerverksamhet och här finns det du behöver för att kunna uträtta ärenden och lösa det där magiska vardagspusslet. Vill du till exempel träna på lunchen? Inga bekymmer, i den egna fastigheten hittar du Friskis & Svettis och ett stenkast bort Padelcenter. Här har du även restauranger på nära håll, en bensinstation samt Ica Supermarket och Willys bara några minuter bort.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns gott om fria parkeringsplatser i anslutning till lokalen och i hela området.

Kommunikationer

Du tar dig enkelt hit, med kollektivtrafik, bil eller cykel. Lokalen är belägen nära avfarterna till E18/E20 och dessutom löper en fin och nyrenoverad cykelbana hela vägen in till city. Sugen på att promenera in till stan i stället? Inga bekymmer, det tar bara en kvart.
Adolfsbergsvägen 4-6

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum