Säterigatan 20

GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

188 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till en trevlig kontorslokal på 188kvm med litet pentry/kök. Det är ett öppet landskap med bra ljusinsläpp. Hiss: Ja HWC: Ja Konferensrum: Ja

Ytor

  • Total yta:

    188 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Närservice:

Närhet till trevliga lunchrestauranger som Cyrano och Wok. En stor tillgång är Färjenäsparken, som med berg, stigar och historiska minnesmärken, är en utmärkt plats för rekreation och fritidsaktiviteter.

Kommunikationer

Tre busslinjer går via Säterigatans Hållplats och dessa går ungefär var 10:e minut. Älvsnabben lägger till vid Dockepiren på Eriksberg.
Säterigatan 20

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder