Voltavägen 13

BROMMA
Spara Dela
Spara Dela
Yta

182 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

Fint kontor högst upp i huset

Kontor i gavelläge högst upp i huset. Ljusa kontors- och mötesrum i varierande storlek. Pentry med matplats. Två wc samt dusch. Garage finns i huset och nås med hiss.

Ytor

  • Total yta:

    182 m2

Utförande

Våningsplan:

7 av 7

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. Nära till Bällstaviken med dess trevliga båtklubb, Lillsjön, Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkerings- och garageplatser att hyra.

Närservice:

Ett flertal restauranger ligger inom gångavstånd. Närhet till Bromma Blocks med ett brett serviceutbud. Hotell med konferensanläggning och gym ligger i fastigheten bredvid.

Kommunikationer

Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden. Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg och Brommaplan trafikerar hela området. Tvärbana utanför fastigheten.
Voltavägen 13

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

0

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder