Voltavägen 13

BROMMA
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

218 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Yrkesbutik/Showroom med stora skyltfönster

Lokal med bästa skyltläge mot Voltavägen. Perfekt för yrkesbutik eller showroom. Stora öppna ytor och skyltfönster i hela lokalen. Plats för säljkontor, varuprover eller litet lager. Kundparkering i direkt anslutning till lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    218 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Ulvsunda industriområde. Nära till Bällstaviken med dess trevliga båtklubb, Bromma Blocks och Bromma flygplats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Ett flertal resturanger ligger inom gångavstånd. Närhet till Bromma Stormarknad med ett brett serviceutbud av ett antal butiker. Hotell med konferensanläggning ligger i fastigheten bredvid.

Kommunikationer

Bra tillgänglighet med bil, närhet till Huvustaleden och Ulvsundaleden. Bussar mot Solna C, Alvik, Sundbyberg och Brommaplan trafikerar hela området. Tvärbana utanför fastigheten.
Voltavägen 13

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler från Fastighets AB Balder