Franzéngatan 3 - 5

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 092 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor

Helt nyrenoverade lokal på Västra Kungsholmen.

Ljusa och trevliga kontor i populära Stadshagen. Lokalen är fördelad över ett våningsplan och kommer att iordningställas i samråd med tillträdande hyresgäst. Bilderna i annonsen är exempelbilder från nyrenoverad lokal i huset. Kontakta oss för mer information!

Ytor

  • Total yta:

    1092 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Franzéngatan 3 - 5

Byggår:

1956

Renoveringsår:

2020

Våningsplan:

3 av 3

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft, mekanisk frånluft

Omgivning

Närservice:

Stadshagen med dess närhet till b la Lindhagensplan erbjuder all tänkbar service såsom restauranger, butiker, gym m.m.

Kommunikationer

T-bana: Blå tunnelbanelinje till Stadshagen. 1 min promenad till t-banan. Bussar: Buss 50, 56 och 61. Samt pendlarbuss från Nacka, Norsborg, Bredäng/Mälarhöjden, Tumba och Salem.
Franzéngatan 3 - 5

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB