Jungmansgatan 12

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 400 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Coworking i världsklass - välj att tillhöra ett World Trade Center!

World Trade Center på Jungmansgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, med fantastisk utsikt över Öresund och med gott om service och restauranger i närområdet. I fastigheten finns en bemannad reception och allt från coworking och kontorshotell till lite större kontor, till mindre butiker, Restaurang Eatery och Café Gateau. I fastigheten erbjuder vi även egen konferensservice i moderna konferenslokaler som samtliga hyresgäster dessutom kan hyra till medlemspris. Hyresgäster får också via WTC Klubb tillgång till utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk som passar just dina behov. COWORKING KONTOR Ljusa och trevliga lokaler med service och faciliteter i världsklass. Arbetsplats i coworkingkontor från: 1 900 kr/mån exkl. moms/person. I månadsabonnemanget ingår bl a även nyttjande av kostnadsfria mötesrum. Här får det mindre kontoret tillgång till en dynamisk storkontorsmiljö där företag kommer samman och spontana möten uppstår, vare sig det rör sig om ett trevligt samtal över en kopp kaffe eller en givande affärskontakt. World Trade Center i Lund, Malmö eller Helsingborg? Varför bara välja ETT? Din tag öppnar dörren till alla tre orterna! Oberoende vilket av våra kontorshotell i Lund, Malmö eller Helsingborg som blir din hemmabas, finns det alltid tillgång till en arbetsplats och mötesrum i de andra orternas coworkingmiljöer inkluderat i hyran.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 400

Utförande

Våningsplan:

2

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flertalet gatuparkeringar i närområdet inklusive laddstolpar. Det finns även viss tillgång till platser i varmgarage i huset.

Närservice:

I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m. I vårt World Trade Center på Skeppsgatan finns även ett fullt utrustat gym på ca 200 kvm, dit enbart våra hyresgäster har tillträde. Här finns även en större padel-anläggning.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbussar till Malmö Centralstation. Om du cyklar så har vi även en helt ny sportdepå i källarplan, utrustad med cykelverkstad och duschar. Har du ingen egen cykel så finns flera Malmö-by-bike-stationer i närområdet.
Jungmansgatan 12

Om World Trade Center

Om World Trade Center World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklas mängder av målinriktade människor, deras affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder allt från en postbox till coworking, kontorshotell och egna kontor. World Trade Center drivs på licens från World Trade Centers Association där Granitor Properties äger licensen för WTC i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center