Agavägen 56

Lidingö , Lidingö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 200 - 6 600 m²

Hyra

2400/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Övrigt

Toppfräscha lokaler! 50 m till spårbunden kommunikation! Vackert sjönära område!

Precis invid Lidingöbanan i den nya stadsdelen Dalénum finsn det nu möjlighet att hyra lokaler för skola.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 2 200 6 600 2 400

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

2400

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lidingö Aga 2

Våningsplan:

1

Planlösning:

plan 1= markplan lastintag plan 2 =markplan ca 1820 kvm plan 3= 1 trappa ca 2260 kvm plan 5= 2 trappor ca 2260 kvm.

Omgivning

Omgivning/natur:

På Lidingös södra strand ligger området Dalénum. Dalénum har länge varit basen för Lidingös näringsliv. Den gamla AGA-fabriken med Gustav Daléns historia har blivit ett industrihistoriskt minnesmärke. Lidingö stad vill nu utveckla Dalénum från ett industriområde till en modern och levande stadsdel med bra förutsättningar för attraktiva bostäder i kombination med kommersiell verksamhet. Fastighetsägarnas årliga undersökning i Stockholm om fastighetsföretagarklimatet toppas av Lidingö. De lokala fastighetsägarna är nöjda med näringslivsklimatet och förutsättningarna att bedriva lönsam fastighetsverksamhet. Lidingös företagsklimat rankas även i år högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking.

Närservice:

Restaurang Sjövillan slog upp portarna i ny regi och heter numera VILLAN. Lunchrestaurangen är öppen för lunch vardagar kl 11-14. Brunch serveras under helgerna kl 12-17. Även lättare lunch finns. I området finns möjlighet till träning, här finns SATS med 2500 kvm stor träningsyta. Här finner du de allra senaste tränings- och konditionsmaskinerna samt två gruppträningssalar i en skön och avslappnad miljö bara 200 meter från vattnet. På gångavstånd finns Larsberg med nyöppnade ICA Kvantum, blomsterhandel, Café Vivels samt några småbutiker. På andra sidan Södra Kungsvägen finns Willys stormarknad. I Skärsätra Torg finns Mariannes Saluhall.

Kommunikationer

Inom några hundra meter finns Lidingöbanan som bekvämt tar er in till Stockholm och anslutning till tunnelbana. Spårväg City kommer i framtiden anknyta Lidingöbanan och Dalénum med Nybroplan och Kungsholmen. Båttrafiken som idag förbinder Nybrokajen med Dalénum området utökas till entimmes trafik. Med bil Södra Kungsvägen mot Gåshaga vid rondellen Läroverksvägen och bron över Södra Kungsvägen.
Agavägen 56

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

10214 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler från Fastpartner AB