Jungmansgatan 3

Västra hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

700 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Här finns kontorslokaler med ett starkt varumärke i historiska kvarter som tar din verksamhet till en helt ny nivå!

World Trade Center på Skeppsgatan ligger strategiskt i Västra Hamnen, precis i kanten av centrala Malmö City. Här kan du hyra allt från coworking kontor och kontorshotell till hela våningsplan. Vi erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. Det finns också möjlighet att nyttja våra andra World Trade Center-kontor de dagar du vill ha kundmöte på annan ort eller bara byta arbetsmiljö! Utnyttja mötesrum, konferenslokaler och vår bemannade reception. Delta i skräddarsydda utbildningar, frukostseminarier och nätverkande lokalt och globalt. Oavsett vad ni har för behov erbjuder vi er alla möjligheter. Och det smarta är att ni själva väljer vilka ni vill använda efterhand som ni växer. Dessutom har vi ett toppmodernt gym på entréplan som du kan nyttja mycket förmånligt samt en större padel-anläggning med medlemspriser! I husets markplan finns denna lokal som passar en verksamhet med behov av både kontorsyta, mötesrum och en större öppen yta för t ex showroom eller liknande men som även kan användas som lager. Den öppna planlösningen erbjuder ytor för kreativa möten och aktiveter och lokalens läge, tillgänglighet samt flexibilitet ger er möjlighet att anpassa ytan så den formas efter just er verksamhets behov. Rummen har en generös takhöjd, genomgående vitmålade väggar, textilmatta, ett antal toaletter samt ett kök med kyl/frys, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Tillhörande kontorslokaler kan hyras inom World Trade Center i samma byggnad. World Trade Center i Lund, Malmö eller Helsingborg? Varför bara välja ett när du kan välja alla tre! Oberoende vilket av våra tre kontorshotell i Lund, Malmö eller Helsingborg som blir din hemmabas, finns det alltid tillgång till en arbetsplats och mötesrum i de andra orternas coworkingmiljöer inkluderat i hyran. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Ytor

  • Total yta:

    700 m2

Utförande

Byggår:

1959

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Skeppsgatan erbjuds flera olika parkeringsmöjligheter bland annat i anslutning till entrén eller i det integrerade parkeringsgaraget. I närområdet finns även laddstolpar.

Närservice:

I husets entréplan finns den populära restaurangen Variation. Här finns även ett nytt och fullt utrustat gym på ca 200 kvm och en större padel-anläggning. I din omedelbara närhet finns ett stort utbud av både restauranger och caféer, ICA Maxi, apotek, frisör, hotell, bank m.m.

Kommunikationer

Neptunigatan har blivit den nya huvudgatan för kollektivtrafiken till och från Västra Hamnen. Linje 2, 7 och 8 stannar var femte minut precis runt hörnan från World Trade Center på Skeppsgatan – bara två hållplatser från Malmö Centralstation. Med bil når du Västra Hamnen via Neptunigatan, Mariedalsvägen, Limhamnsvägen eller Hans Michelsensgatan vid Klaffbron. Nya Neptunigatan skapar ytterligare en cykelbana som gör cykelpendlingen smidig. Den som inte har egen cykel kan hyra en Malmö by Bike-cykel vid stationen och parkera den i närheten av World Trade Center på Skeppsgatan. Behöver du bil finns det även tillgång till bilpool och parkering i närområdet.
Jungmansgatan 3

Om World Trade Center

Om World Trade Center World Trade Center erbjuder ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Varje dag utvecklas mängder av målinriktade människor, deras affärer och företag på World Trade Center. Skälet till det är vår unika mix av flexibla kontorslösningar, smarta servicekoncept och affärsdrivande nätverk, både lokalt och globalt. World Trade Center erbjuder allt från en postbox till coworking, kontorshotell och egna kontor. World Trade Center drivs på licens från World Trade Centers Association där Granitor Properties äger licensen för WTC i Malmö, Lund och Helsingborg.

World Trade Center

Jungmansgatan 12

211 11 Malmö

www.wtcmalmolundhelsingborg.se

Fler annonser från World Trade Center