Centralplan 8

Malmö , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 m²

Pris

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell/Coworking

Nu har Genetor öppnat upp på Malmö C. Söker ni en modern arbetsplats där ni kan växa och trivas utan bindningstider, besök oss!

I augusti öppnade Genetor Coworking upp portarna på Malmö C, i kungens gamla vänthall. På 900 kvm har vi skapat en modern och flexibel arbetsmiljö där våra medlemmar ska kunna arbeta på ett bekymmersfritt och inspirerande sätt. Hos oss kan man hyra egna kontorsrum i varierade storlekar, fast skrivbordsplats i teamsrum eller varför inte bara köra klippkort och arbeta där ifrån det är ledigt. Vi har inga bindningstider och du kan skala upp eller skala ner din verksamhet när du vill. Att sitta på kontorshotell är flexibelt och smidigt. Vi har bemannad reception varje dag mellan 08-17. Frukost serveras vardagar mellan 09-10 och ni har tillgång till skrivare, mötes- och konferensrum, mysig lounge och vårt egna Genetor-nätverk. I vår reception kan du få hjälp med kringtjänster som att ordna med kemtvätt, beställa luncher, planera konferenser eller afterwork. Vi finns där för att underlätta för er. Som medlem hos oss har du även access till våra andra anläggningar i Helsingborg. Sist men inte minst så har ni extremt nära till kommunikationer. Kontakta oss så berättar vi mer.

Ytor

  • Total yta:

    900 m2

Ytbeskrivning

Kontorsrum i varierande storlekar

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltläge
Telefonbås
Terrass
WC
Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kemtvätt

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontraktbeskr.:

Medlemsavtal utan bindningstid

Tillträde:

Omgående.

Prisinformation:

Vi har flera medlemsalternativ. Pris från 2900 kr/mån + moms.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el, moms

Hyresinformation:

Modernt och flexibelt kontorshotell med full service.

Utförande

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

1

Antal rum:

15

Planlösning:

Blandad planlösning med kontorsrum i varierad storlek, mötesrum, konferensrum, telefonrum, receptionsdel, lounge, kök och flex-platser.

Teknisk information

Takhöjd:

4 m

Lokalen kan nås via:

Malmö Centralstation

Omgivning

Omgivning/natur:

Härifrån har du nära till allt såsom kommunikation via bussar och tåg, butiker, restauranger, apotek, pressbyrå, hotell och annan service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i direkt anslutning

Närservice:

I fastigheten har du tillgång till bageri, pressbyrån, bokhandel, flertalet restauranger, Coop, Espresso House och apotek.

Kommunikationer

Kommunikationsnav
Centralplan 8