Barlastgatan 3

Majorna / Masthugget , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

165 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Trevlig butikslokal om 165 kvm i Stigbergshuset! Lokalen har stora skyltfönset och generös takhöjd. Välkommen på visning!

Lokalen är i öppen planlösning med med skyltfönster åt två håll. Direkt utanför lokalen finns kunparkering med snabb access till lederna.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    165 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Parkering
Skyltläge
WC

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Kundparkering finns direkt utanför lokalen.

Skyltläge:

Mycket bra skyltläge mot Stigbergsliden och Oskarsgatna!

Kommunikationer

I nära anslutning till lokalen finns spårvagnshållplatsen stigbergstorget med många förbindelser!
Barlastgatan 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschens mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning samt förvaltning. Croisette är rikstäckande med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Halmstad.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

21115 Malmö

www.croisette.se

Fler från Croisette Real Estate Partner