Löfströms Allé 6

Centrum , Sundbyberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 - 12 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Koppartråden - toppmoderna kontorslokaler under produktion i centrala Sundbyberg, inflytt Q1 2023

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 800 12 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

5882 [Kabeln 6]

Byggår:

2022

Planlösning:

Här utvecklar vi nu Kontorshuset Koppartråden - den gamla Kabelfabriken på Löfströms allé med fantastisk takhöjd och stora fönster. Med sina sociala ytor, kreativa miljöer, industriella charm, kan vi här erbjuda kontor på ett eller flera våningsplan till en tagare eller flera i huset. Välkommen till en fastighet med fantastisk flexibilitet: coworking, konferens och kontor. www.koppartraden.se.

Omgivning

Omgivning/natur:

Sundbyberg är "staden i staden". Och läget är strategiskt, med sin närhet till både E4 och E18 och därmed enkel access till Bromma, Arlanda, Stockholms kringfartsleder och city. Allt fler företag upptäcker Sundbyberg, och de senaste åren har många företag inom bland annat service, kunskap, IT, telekom och bank valt att lägga sina kontor här.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inom området finns parkeringsplatser ovan mark och i garage. P-platser hyrs direkt av Apcoa. I vår grannfastighet finns cirka 250 garageplatser under mark.

Kommunikationer

Koppartråden och Fabriksparken ligger granne med Sundbybergs Centrum. Det betyder att du tar dig hit, hem, till mötet eller till stan på ett ögonblick. Eller vad sägs om 8 minuter till Stockholm City och 6 minuter till Odenplan? Tunnelbana, tvärbana, pendeltåg, buss eller flygbuss – några steg och du är snart på det smidigaste färdmedlet mot din destination. Och Bromma flygplats ligger på gångavstånd! Välkomna till Sundbyberg.
Löfströms Allé 6

Om Skandia Fastigheter

Kontoret är en plats där människor trivs, sliter, har kul, misslyckas och lyckas ihop. Inte minst är det rum där man befinner sig en stor del av sin vakna tid. Vi är övertygade om att kontorslokaler kan bidra till uppkomsten av innovativa idéer. När ni hyr kontor ska ni få mer än en hyresavi. Ni ska få en partner, som lyssnar, utvecklar och bidrar till ökad framgång och tillväxt. Våra kontor, köpcentrum, bostäder och samhällsfastigheter är samlade i 130 fastigheter – eller 1,1 miljoner kvadratmeter – huvudsakligen i de tre storstadsregionerna. Vi har 150 medarbetare med målet att skapa och förvalta stadsmiljöer som lever länge. Uppdraget är att leverera en långsiktigt god avkastning till Skandias 1,2 miljoner ägare. Läs om hur vi behandlar personuppgifter för kommersiell uthyrning på www.skandiafastigheter.se/personuppgifter.

Skandia Fastigheter

Box 7063 Jakobsbergsgatan 22

10386 STOCKHOLM

www.skandiafastigheter.se

Fler annonser från Skandia Fastigheter