Grev Turegatan 30

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

7 - 45 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Grev Turegatan 30

Flexibla arbetsplatser, coworking och kontor. GT30 är lika mycket en arbetsplats som en klubb som ett labb för företagande. Vi har samlat över 100 tillväxtföretag i det gamla bankpalatset och inrett det med lounger, poddstudio, gym, eventlokaler, en prisbelönt bar och restaurang Penny & Bill. Vart det slutar vet vi inte ännu, men vi satsar på att resan dit ska bli så spännande som möjligt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 7 45

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grev Turegatan 30

Byggår:

1958

Våningsplan:

5

Omgivning

Närservice:

Full serviced Front Desk

Kommunikationer

T-bana: T-Bana Östermalmstorg röd linje. Gå upp emot Stureplan, sedan uppgång Grev Turegatan. Bussar: Blå buss 1 station Stureplan. Blå buss 2 station Stureplan.
Grev Turegatan 30

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB