Grev Turegatan 30

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

7 - 45 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Grev Turegatan 30

Flexibla arbetsplatser, coworking och kontor. GT30 är lika mycket en arbetsplats som en klubb som ett labb för företagande. Vi har samlat över 100 tillväxtföretag i det gamla bankpalatset och inrett det med lounger, poddstudio, gym, eventlokaler, en prisbelönt bar och restaurang Penny & Bill. Vart det slutar vet vi inte ännu, men vi satsar på att resan dit ska bli så spännande som möjligt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 7 45

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Grev Turegatan 30

Byggår:

1958

Våningsplan:

5

Omgivning

Närservice:

Full serviced Front Desk

Kommunikationer

T-bana: T-Bana Östermalmstorg röd linje. Gå upp emot Stureplan, sedan uppgång Grev Turegatan. Bussar: Blå buss 1 station Stureplan. Blå buss 2 station Stureplan.
Grev Turegatan 30

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB