Stockholm

Favorit Dela

Västra Järnvägsgatan 3

Västra Järnvägsgatan 3.

 • Kategori:

  Kontor, Kontorshotell/Coworking

 • Tillträde:

  Enligt ök

 • Storlek:

  10 - 1 500 m²

 • Hyra:
På våning 8 och 9 på Västra Järnvägsgatan 3 i centrala Stockholm hittar du Convendum. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. I direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal restauranger och butiker. MEMBERSHIP: som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i Convendums Lounge och Cowork Office. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Medlemskapet ger er fri tillgång till samtliga coworking spaces. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet.Pris: 4 995 SEK/månad.PRIVATE OFFICE: ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design.Pris: från 11’950 SEK/månad.
 • Total yta

  1500 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 10 1 500

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Västra Järnvägsgatan 3

Våningsplan:

8 av 9


Omgivning

Kommunikationer:

T-bana: direkt anslutning till Centralstationen med goda kommunikationsmöjligheter i mitten av Stockholm city samt ett stort antal rest

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

CS

Cristina Stan

cristina@newproperty.se

076- VISA NR 076-400 53 30

Marknadsförs av New Property AB
Sibyllegatan 17
11442 Stockholm
newproperty.se
Västra Järnvägsgatan 3

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

Fler annonser från denna annonsör