Regeringsgatan 52-54

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 50 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Regeringsgatan 52-54

Ett kontor där allt ingår. På femte våningen på Regeringsgatan 52 finner ni Convendum. Ett modernt coworking space med flexibla kontorslösningar och konferens i en personlig miljö där kunskaper och erfarenheter dagligen möts. MEMBERSHIP: Som medlemmar har ni och ert företag tillgång till arbetsplatser i samtliga Convendums Lounge och Cowork Offices. Ni får även tillgång till fullt utrustade mötes- och konferensrum i flera olika storlekar. Vi garanterar personlig service med hög flexibilitet. Pris: 4 995 SEK/månad. PRIVATE OFFICE: Ett utmärkt alternativ för er som är i behov av ett eget låsbart kontor. Private Office finns i olika storlekar och är utrustade med ergonomiska möbler av hög kvalité. Kontoren är försedda med den senaste tekniken och en internationell design. Pris: från 11’950 SEK/månad. Goda kommunikationsmöjligheter och parkering finns i kvarteret.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 10 50

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Regeringsgatan 52-54

Byggår:

1905

Våningsplan:

5 av 7

Teknisk information

Ventilation:

Forcerad ventilation med kyla

Omgivning

Närservice:

Ni får all tänkbar service här, det innebär 24/7 access till alla enheter, reception 8-17, telefonrum, mötesrum, konferensrum. Wi-fi, printer,scanner, kopiering, företagsadress, posthantering, daglig städning, fullt utrustat kök, frukost dagligen, kaffe & the, after work på fredagar, omklädningsrum, duschar Vill ni så möblerar vi lokalerna, eller så hyr ni bara lokalerna rätt upp och ned och tar hand om allting själva - ni bestämmer.

Kommunikationer

T-bana: 5 min promenad till både T-Centralen och Östermalmstorg Tvärbana: 5 min Fjärrtåg: 5 min Pendeltåg: 5 min
Regeringsgatan 52-54

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB