Kungsgatan 55

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 m²

Hyra

Tillträde

Cirka 3-4 månader efter sign

Beskrivning

  • Övrigt

Yteffektiv citylokal i representativ fastighet

Tillfälle att hyra en trevlig kontorslokal med bra mix av öppna ytor och mötesrum. Ny ventilation samt en totalrenovering av fastigheten har utförts under de senaste åren. Härlig takhöjd och fina orginaldetaljer. Representativt trapphus och entré. Vete-Katten i samma fastighet för lunchmötet eller frukostfrallorna. 2 WC samt en separat dusch. Rymligt pentry med plats för matbord.

Ytor

  • Total yta:

    200 m2

Ekonomi

Tillträde:

Cirka 3-4 månader efter sign

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsgatan 55

Byggår:

1900

Renoveringsår:

2016

Våningsplan:

2 av 5

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk från- och tilluft med kyla.

Omgivning

Närservice:

All tänkbar service utanför huset.

Kommunikationer

T-bana: T centralen eller Hötorget Bussar: Flertalet bussar utanför fastigheten Tvärbana: T centralen Fjärrtåg: Centralstationen Pendeltåg: T-centralen
Kungsgatan 55

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB