Norra Kungsgatan 1

Kungsgatan , Gävle
Spara Dela
Spara Dela
Yta

8 - 10 m²

Hyra

Pris fås via offert

Tillträde

Beskrivning

Välkommen till våra underbara ytor i Gävle city! En plats för fokus och arbete, möten mellan nya människor och härliga stunder på jobbet.

I den centralt belagda fastigheten Å-huset med en fantastisk utsikt över Gavleån finns vi med 1260kvm coworking! Med arkitektritade och inspirerande lokaler, medlemsevent, ett starkt community och bemanning skapar vi en bättre arbetsplatsupplevelse för dig och ditt team. På DOSPACE sitter hela bolag, avdelningar till större bolag, remote workers och egenföretagare. Det finns 3 medlemskap att välja på utifrån dina behov: Hot Desk: Du får en plats i vår lounge-yta. Detta medlemskap passar bra för dig som jobbar från laptop och vill ha maximal flexibilitet. Private Desk: Du får ett eget höj-och sänkbart skrivbord i vår öppna kontorsyta. Detta medlemskap passar dig som behöver skärm, tangentbord och en fast plats. Private Office: Du får ett eget låsbart kontor. Passar dig som vill kunna stänga dörren om dig. Medlemskapen går att kombinera som du vill för att få till det perfekta upplägget på arbetsplats för dig och ditt team. I alla medlemskap ingår: Kaffe, te & smaksatt vatten Tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan Snabbt Wifi och utskrifter Mötesrum och telefonrum Medlemsevent och medlemsförmåner Bemanning och drift av DOSPACE team Postfack, post- och budhantering Städning och renhållning

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och du delar på infrastruktur så som kaffemaskin och skrivare med andra medlemmar. Alla avtal signeras enkelt digitalt och har korta uppsägningstider så du kan löpande anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 10

Ytbeskrivning

Passande för bolag eller team på 1-2 personer.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontrakt:

Kontrakt för office skrivs löpande med 3 månaders uppsägningstid

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Renoveringsår:

2021

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Fastigheten är belägen mitt i city. Utanför slingrar sig den gnistrande Gavleån och du har även utsikt mot slottet.

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett flertal parkeringshus ligger i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Å-huset ligger mitt i centrala Gävle så i området finns hela det utbud av restauranger och service som finns i centrum.

Vägbeskrivning:

Du hittar oss mitt i stan på Norra Kungsgatan 1. Samma ingång som WSP, Etteplan och Unionen. Ta hiss eller trappor upp till Plan 5 och stig in så möter vi dig i dörren! Parkerar gör du lättast i Parkeringshuset Konvaljen precis intill.

Kommunikationer

Utanför entrén finns centrumhållplatsen för stadsbussarna, och 5 minuter gångväg utefter ån ligger centralstationen. Parkeringshus precis i anslutning till fastigheten.
Norra Kungsgatan 1