Adelgatan 2

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

275 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontor i sekelskiftesfastighet men modern teknik.

Vem kan motstå charmen av en vindsvåning med takbjälkar? Nu ska vi renovera en yta högst upp i huset och ni kan vara med och påverka utformningen. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden och inget lämnas åt slumpen. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. Bilderna i presentationen visar dels inspirationsbilder men även bilder från lokaler i huset som vi nyligen renoverat. Välkommen att kontakt mig för vidare diskussion. För en virtuell visning använd följande länk: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.

Ytor

  • Total yta:

    275 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Byggår:

1890

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

5

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.
Adelgatan 2