Drottninggatan 18

Drottninggatan , Gävle
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 - 18 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Välkommen till våra underbara ytor i Gävle city! En plats för fokus och arbete, möten mellan nya människor och härliga stunder på jobbet.

På DOSPACE sitter hela bolag, avdelningar till större bolag, remote workers och egenföretagare. Det finns 3 medlemskap att välja på utifrån dina behov:

  • Hot Desk: Du får en plats i vår lounge-yta. Detta medlemskap passar bra för dig som jobbar från laptop och vill ha maximal flexibilitet.
  • Private Desk: Du får ett eget höj-och sänkbart skrivbord i vår öppna kontorsyta. Detta medlemskap passar dig som behöver skärm, tangentbord och en fast plats.
  • Private Office: Du får ett eget låsbart kontor. Passar dig som vill kunna stänga dörren om dig.

Medlemskapen går att kombinera som du vill för att få till det perfekta upplägget på arbetsplats för dig och ditt team.

I alla medlemskap ingår: Kaffe, te & smaksatt vatten, tillgång till kontoret dygnet runt, 7 dagar i veckan, snabbt wifi och utskrifter, mötesrum och telefonrum, medlemsevent och medlemsförmåner, bemanning och drift av DOSPACE team, postfack, post- och budhantering, städning och renhållning

Övrig information

Övrigt:

Att välja coworking är att göra ett miljösmartare, flexiblare och enklare val. På DOSPACE är kontoren yteffektiva och du delar på infrastruktur så som kaffemaskin och skrivare med andra medlemmar. Alla avtal signeras enkelt digitalt och har korta uppsägningstider så du kan löpande anpassa ytan och antalet medlemskap efter dina behov. På DOSPACE är det lätt att hitta fokus för arbete och få en plats för socialt umgänge med likasinnade och oliksinnade. Nystartade bolag tar hjälp av de mer erfarna, och de etablerade bolagen får inspiration av de nya, det blir affärsnytta för alla. DOSPACE arrangerar löpande medlemsevent för relationsbygge och utbildning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 12 18

Ytbeskrivning

Ett eget kontor i anslutning till DOSPACE lounge, pentry, kök och toaletter. I detta kontor ingår 4-5 DOSPACE medlemskap, 4-5 set kontorsmöbler, förvaringsmöbel och veckovis städ.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Telefonbås
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Kontrakten signeras digitalt och löper på med 3 månaders uppsägningstid för kontor.

Prisinformation:

I månadsavgiften ingår 4-5 DOSPACE-medlemskap, wi-fi, kaffe, kontorsmöblering, städ, bemanning, postservice, utskrifter, medlemsevent och förmåner, mötesrum, telefonbås och samtalsrum mm.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Pris fås via offert

Utförande

Fastighetsbeteckning:

DOSPACE Drottninggatan 18

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

1

Planlösning:

Som Medlem på DOSPACE har du tillgång till öppna ytor, mötesrum, telefonrum, kök med mera. Angiven kvadratmeter är endast den ytan som exklusiv för Office-Medlemskapet.

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Ett flertal parkeringshus ligger i anslutning till fastigheten.

Närservice:

DOSPACE ligger mitt i centrala Gävle så i området finns hela det utbud av restauranger och service som finns i centrum.

Vägbeskrivning:

Hit kommer du till fots går du lättast in via vår huvudentré på Drottninggatan som vi delar med Restaurang Basta. Åk rulltrappan upp och ta sedan höger så hittar du vår entrédörr. Tar du bilen så parkerar i parkeringshuset Konvaljen, via p-gården har du en direktdörr in till oss.

Kommunikationer

Strax utanför entrén finns centrumhållplatsen för stadsbussarna, och 5 minuter gångväg utefter Drottninggatan ligger Centralstationen. Parkeringshus finns precis i anslutning till fastigheten.
Drottninggatan 18