Tärnögatan 4

Östra Hamnen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

3 375 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lager/utbildningslokal i Östra Hamnen med tre markportar.

På bra adress finns tillfälle att hyra lager med kontor. Byggnaden har fungerat som utbildningslokal men kan anpassas efter hyresgästens behov tillsammans med fastighetsägaren. Ytan fördelas över 1033 kvm kontor/lärosal, 442 kvm omklädningsrum, 1815 kvm lager och 85 kvm teknikrum.

Ytor

  • Total yta:

    3375 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kullen 5

Omgivning

Omgivning/natur:

Området är ett hamnområde och består av diverse lager, industrier och företag. I närheten finns ett antal restauranger som serverar lunch. Närheten till Malmö centralstation ger snabb pendling till centrala områden. Området står inför en utvecklingsfas då Nyhamnen ska expandera med handel, bostäder och mer företagsamhet.

Närservice:

Närmsta service finns i centrum, ca 5-10 min från lokalen. Vid Värnhem ligger gallerian Entré med shopping, lunchrestauranger och nöjen. Längs med Västkustvägen finns livsmedelsbutik, postterminal, med mera.

Kommunikationer

Närheten till Västkustvägen gör att anslutningen till E6/E22 är mycket snabb. Bussförbindelser till Malmö Central och övriga Malmö finns i närheten.
Tärnögatan 4

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor