Anders Carlssons gata 14

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

276 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Ljust och trevligt kontor på Lindholmen med vacker utsikt ut över älven.

I den populära fastigheten Galjonen finns nu en kontorslokal om 276 kvm ledig. Här sitter man med underbar utsikt ut över Göteborgs hamninlopp. Lokalen ligger på våning fem och är ljus och luftig och har gott om fönster. Planlösningen är uppdelad på kontorsrum i varierande storlekar och ett konferensrum. Det finns även en större öppen yta samt ett ljust och fint pausrum med pentry. Det finns bra med förrådsutrymmen samt toalett och dusch, perfekt om man cyklar till kontoret. Lindholmen är ett explorativt område med utveckling och innovation. Det finns närhet till trevliga restauranger, träningsanläggningar och ett rikt kulturliv.

Ytor

  • Total yta:

    276 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Anders Carlssons gata 14

Våningsplan:

5

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Närservice:

På Lindholmen finns ett mycket bra utbud av lunchrestauranger med hög kvalitet och annan service som bank, friskvård, frisör, biluthyrning, konferensanläggningar, nära till hotell.

Kommunikationer

Från Lindholmen är det alltid nära till Göteborg city. Mellan Lindholmen och Nordstan tar det bara 6-8 minuter med busslinje 16. Vid högtrafik på morgonen och kvällen går linje 16 var tredje minut. Det finns ytterligare ett antal busslinjer som trafikerar Lindholmen. Färjan Älvsnabbare går varje kvart mellan Rosenlund och Lindholmspiren. Resan tar bara fyra minuter. Med färjan Älvsnabben kan du åka till Klippan, Rosenlund och Lilla Bommen på Södra Älvstranden.
Anders Carlssons gata 14

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB