Anders Carlssons gata 12

Lindholmen , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

310 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Härlig kontorslokal med vacker utsikt ut över älven.

Nu finns en ledig lokal högst upp i fastigheten Galjonen med vacker utsikt ut över älven. Planlösningen är uppdelad på både kontorsrum i varierande storlekar samt ett öppet och rymligt kontorslandskap. I lokalen finns även konferensrum och bra förrådsutrymme samt trevligt pentry och öppen pausyta. Lindholmen är ett explorativt område med utveckling och innovation. Här finns närhet till trevliga restauranger, träningsanläggningar och ett rikt kulturliv.

Ytor

  • Total yta:

    310 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Anders Carlssons gata 12

Våningsplan:

9

Omgivning

Omgivning/natur:

Lindholmen, Göteborgs främsta kunskapskluster, är hem för 350 innovativa teknik- och medieföretag såväl som till tusentals studenter och forskare. Tack vare sina täta, innovationsrika samarbeten mellan näringsliv och akademi har Lindholmen kommit att bli en unik plats i Västsverige. Goda allmänna kommunikationer med flertalet busslinjer som bland annat passerar Hjalmar Brantingsplatsen på vägen mot centrum. Vidare finns även Lindholmspiren vars färjor snabbt korsar älven. Just nu planeras det även för en linbana som kommer att gå från Järntorget till Wieselgrensplatsen. Denna sträcka väntas ta totalt 12 minuter och ett av de inplanerad stoppen är Station Lindholmen.

Närservice:

På Lindholmen finns ett mycket bra utbud av lunchrestauranger med hög kvalitet och annan service som bank, friskvård, frisör, biluthyrning, konferensanläggningar, nära till hotell.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Lindholmen, oavsett om du åker bil eller kollektivtrafik. Från Centralstationen tar resan endast 5-10 minuter, med bil eller buss. Vill du insupa havsluften kan du ta färjan över älven på några minuter.
Anders Carlssons gata 12

Om Lokalisera AB

En kontakt till rätt lokal! Lokalisera förmedlar kommersiella lokaler i Göteborgsregionen och i vårt utbud finner du kontor, lager, butiks och industrilokaler. Som lokalsökande hjälper vi er kostnadsfritt och förutsättningslöst att finna rätt lokal och läge. Få kontroll och översikt i lokalletandet samt få tillgång till unika lokaler genom oss. Tveka inte att kontakta oss redan i ett tidigt skede då vi kan ta fram lämpliga lokalobjekt specifikt utifrån era önskemål och behov. Självklart är vi behjälpliga med rådgivning gällande kontrakt, rutiner kring inflyttning med mera under hela processen. Genom oss får ni snabb återkoppling och personlig service samt spar tid och resurser i ert lokalletande. Ge er verksamhet de bästa förutsättningarna genom en optimal lokallösning.

Lokalisera AB

Flöjelbergsgatan 20B

431 37 Mölndal

www.lokalisera.se

Fler annonser från Lokalisera AB