Börjegatan 77

Librobäck , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

262 - 523 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Kontor
  • Övrigt
För dig som behöver såväl stora markytor som kontor och personalutrymmen finns det här huset att hyra tillsammans med inhägnad och bevakad gård. Även möjlighet att hyra ett av de två planen i huset. Vardera plan är ca 262 m².

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 262 523

Utförande

Planlösning:

På bottenplanet finns bra personalutrymmen såsom flera omklädningsrum, stort lunchrum, vilrum och toaletter. Här finns även förrådsutrymmen. Övre planet är rumsindelade kontor i varierande storlekar. Totalt 11 kontorsrum samt stort lunchrum samt WC även på övre plan. Kontoret är ljust då det finns fönster åt 3 håll. Hiss finns mellan våningsplanen. Till kontor och personalutrymmen finns rikligt med parkeringsplatser samt en stor inhägnad och bevakad markyta om ca 2250 m².

Omgivning

Omgivning/natur:

Librobäck är ett expansivt område i norra delen av Uppsala med en blandning av industri handel och kontor. Lokalen ligger mellan handel och industri med utfart mot Börjegatan och med lätt access med bil via Bärbyleden till de stora vägarna runt Uppsala.

Företag i närheten:

Lunchrestaurangen Goda Samvetet ligger i närheten. Det är även nära till andra lunchrestauranger och till Nelins stora livsmedelshall.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar området. Bra access via bl.a. Bärbyleden till de stora vägarna runt Uppsala.
Börjegatan 77