Kronborgsvägen 1A

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

129 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Butikslokal på 129 kvm vid Pildammsparken Se lokalen i 360-visning!

Butik på bra läge vid Pilsammsparken om 129 kvm i två plan. Stora skyltfönster, två öppna butiksytor, stor källare med handfat för möjlighet till tex behandlingar.

Ytor

  • Total yta:

    129 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Maribo 1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med närhet till Pildammsparken, Kronprinsen, Triangeln och Södervärn. Området har en blandning av grönska och bebyggelse. Sport och kultur på kort avstånd med Malmö idrottsplats, Malmö Opera och Malmö Konsthall.

Närservice:

Stort utbud av service finns i närheten på Triangeln, Kronprinsen och närliggande gator. Allt från shopping, restauranger, apotek, banker, gym med mera.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger station Triangeln med både tåg- och busskommunikation. Lokalen är lättillgänglig för fotgängaren eller cyklisten. Parkering finns utanför lokalen, i området samt närliggande parkeringshus.
Kronborgsvägen 1A

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor