Södergatan 13

Gågatan, CBD , Malmö
Spara Dela
Spara Dela
Yta

126 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

E-handel i all ära - Men ingenting går upp mot en shoppingtur på stan och då helst på gågatans bästa shoppingläge. Etablera ert varumärke här.

Handeln är under förändring men vissa saker består. Läge, läge, läge. Här finns lokalen med riktigt bra exponering ut mot Södergatan - Ni kommer med konceptet och varumärket. Ej restaurang och café.

Ytor

  • Total yta:

    126 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gyllenstjärna 32

Södergatan 13

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

21618 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler från Sundsstaden AB