Artillerigatan 76

Gärdet , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

115 m²

Hyra

2 400 kr/m²/år

Tillträde

Enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Attraktivt belägen kontorslokal på nedre Gärdet! Närhet till Östermalms rika serviceutbud och goda kommunikationer! Ingen överlåtelseavgift utgår!

Lokalen är belägen i markplan och med pentry i källaren som nås via en spiraltrappa. Lokalarean fördelas på fyra arbetsrum i fil med stora fönster som vetter ur mot Artillerigatan. Det finns även ett förråd samt en nyrenoverad, helkaklad wc med dusch. Lokalen har vitmålade väggar, parkettgolv samt klinkergolv i wc och entrén.

Det kan eventeullt vara möjligt att knoppa bort källardelen och bygga ett nytt pentry länst in i lokalen. Om förenignen skall ombesörja detta kommer kvm-priset att regleras. 

Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet alternativt kontor i kombination med showroom eller utställningsverksamhet. Det är enkelt att ta emot leveranser då det inte är några trappor i entrén.

Bredband: Fiber finns indraget i lokalen och den nuvarande hyresgästen har bredbandsavtal med Banhof. ComHem finns även anslutet till fastigheten.

Övrig information

Övrigt:

Hyresvärden har fri prövningsrätt vad gäller val av hyresgäst och verksamhet. Vänligen respektera hyresvärdens önskemål om att all kontakt och visningar skall ske via mäklaren. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    115 m2

Bekvämligheter

Dusch
Kök/pentry
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt ök.

Prisinformation:

Ingen överlåtelseavgift utgår!

Utgångshyra kr/m2/år:

2400

Utförande

Byggår:

1950

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Trapphuset i bv.

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till Ladugårdsgärdets fridfulla strövområden

Parkeringsmöjligheter/garage:

På intilliggande gator och parkeringshus, exempelvis Q-park vid Fältöversten och Stockholms Parkering har ett parkeringshus på Östermalmsgatan 48 med endast är några månaders kötid. Det är relativt lätt att hitta lediga platser utomhus längs Valhallavägens Allé med avgift enligt stadens tariff.

Närservice:

Inom par minuters promenad till Jungfrugatan ligger Hemköp samt en spelbutik med paketutlämning. Gångavstånd till Fältöverstens galleria samt Östermalmstorg och Karlaplan med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer, Systembolaget etc.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med gångavstånd tunnelbanestationerna Stadion, Karlaplan och Gärdet. Busslinjerna 1:an (Stora Essingen-Frihamnen), 4.an (Radiohuset-Gullmarsplan) och 54:an (Reimersholme-Storängsbotten), 55:an (Horthagen-Tanto) och 72an (Karolinska Sjukhuset-Frihamnen).
Artillerigatan 76

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB