Fleminggatan 14

Kungsholmen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 - 11 000 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde Q1 2023

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Välkomna till Fleminggatan 14 och till denna fantastiska byggnad där fastighetsägaren nu tar ett helhetsgrepp och renoverar samtliga ytor till morgondagens standard och behov. Detta är ett klassiskt kontorshus, som nu ska genomgå en förvandling där de publika ytorna och entréplan blir hjärtat i huset. Själva kontorsytorna består av stora, sammanhängande plan från 1 500 kvadratmeter och till en total yta på ca 24 000 kvadratmeter. På det välkomnande och representativa entréplanet skapas gemensamma konferensrum, butiker, kafé och restaurang. Två innegårdar har omvandlats till inbyggda atrium som binder ihop och ger rymd. En ny glaspåbyggnad adderar ytterligare kontorsyta och ljus. Flera takterrasser med fin utsikt finns och skapas. I fastigheten erbjuds dessutom ett högoktanigt gym med fräscha omklädningsrum för alla som jobbar i fastigheten, och ett cykelrum för alla som cyklar till och från jobbet. Läs mer på www.fleminggatanfjorton.se

Övrig information

Övrigt:

Det första du möts av när du stiger in i fastigheten är en öppen och inbjudande entré med högt i tak och den tongivande spiraltrappan. De två innergårdarna har omvandlats till inbyggda atrium som binder ihop och ger rymd. I uppgraderingen möter de ursprungliga arkitektoniska lösningar som gav ljus och samtidigt trygg avskildhet nya lösningar för behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Verkligt dagsljus förstärks, inte minst under årets mörkare delar, av genomgående dagsljusliknande belysning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 1 000 11 000

Bekvämligheter

Balkong
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass
WC

Ekonomi

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Tillträde Q1 2023

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klamparen 10

Byggår:

1986

Renoveringsår:

2022

Planlösning:

Planlösningarna anpassas i samråd med tillträdande hyresgäster. Här kan man få såväl rumsindelade kontorslösningar, öppna kontorslandskap eller storrumskontor.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme.

Ventilation:

Kyld tilluft.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

BREEAM

Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Vill du röra på dig finns fina grönområden och promenad- och joggingstråk precis runt hörnet. I närheten finns också utegym, kanotuthyrning och SATS ligger rakt över gatan.

Företag i närheten:

Convendum, SATS, Ica Kvantum, Holy Greens, Itamae Sushi, Systembolaget, Apoteket, CapGemini m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i huset.

Närservice:

Butiker, caféer och restauranger finns tillgängliga i huset samt generöst och varierat utbud i kvarteren runtomkring.

Kommunikationer

Centralstationen med fjärrtåg, pendeltåg, t-bana och Arlanda Express, ligger bara några minuter bort. Det gör läget perfekt för dig som har medarbetare, partners eller kunder som reser såväl nationellt eller internationellt.
Fleminggatan 14

Om Avanti

Med över 100 års gemensam erfarenhet inom fastighetsbranschen har Avanti Partners som ambition att bli den ledande rådgivaren inom uthyrning och hyresgästrådgivning. Vi värdesätter stort de kunder vi jobbar med och strävar efter långsiktiga relationer där resultaten är tydliga. För att göra detta arbetar vi i team och sätter ihop det team som passar bäst till varje projekt. Genom kunskap från både fastighetsägar- och hyresgästsidan kan vi erbjuda flexibla och nytänkande lösningar som passar just er och ert företag. Vi arbetar alltid med energi, närvaro och glädje och är drivande i varje projekt vi gör. Välkommen som kund hos oss!

Fler annonser från Avanti