Mediavägen 4

Mölnlycke , Landvetter
Spara Dela
Spara Dela
Yta

2 000 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

Fin lagerlokal om knappt 2 000 kvm, egen byggnad, 8 meter i takhöjd.

Lokalen om ca 2 000 kvm ligger i en egen byggnad inom ett inhägnat område. Största delen består av lager med en takhöjd om ca 8 meter, lagret har 5 stycken markportar, 2 st är 4x4 meter och 3 st mindre som är 3x3 meter Kontorsdelen finns på entresolplan med en representativ glasentré, lunchrum, omklädningsrum och konferensrum. Tillträde tidigast 2021-07-01 Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Ytor

  • Total yta:

    2000 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Håltsås 1:17

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Bårhult mellan Mölnlycke och Landvetter intill riksväg 27. Ett antal kontorsfastigheter samt lager-och logistiklokal ligger i närområdet.

Närservice:

Både Mölnlycke och Landvetter har ett bra utbud av restauranger, service och shopping, endast 5-10 minuter från fastigheten.

Kommunikationer

Boråsvägen går utanför fastigheten och går hela vägen till R27 som kopplar samman Mölnlycke och Landvetter med Göteborg och Borås. Bilfärden tar endast några minuter till centrala Mölnlycke samt Landvetter, 20 minuter till Göteborg och 30 minuter till Borås. Buss 511 trafikerar fastigheten med hållplats "Bårhult" och kopplas smidigt samman med Landvetters resecentrum.
Mediavägen 4

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Corem Property Group AB

Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal

40022 Göteborg

www.corem.se

Fler från Corem Property Group AB