Fräsarvägen 7

Länna , Skogås
Spara Dela
Spara Dela
Yta

145 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

Ett stenkast från infarten till expansiva Länna industriområde finns detta nyrenoverade & ljusa kontor högst upp i huset ledig att hyra!

Fastighetsägaren anpassar lokalen efter önskemål och hyresgästens behov. Kontor, showroom, lager och enklare produktionsverksamhet fungerar här! Dock är lokalen helt nyrenoverad efter bilderna i annonsen togs. Idag är lokalen nymålad, golven fixade samt att fastighetsägaren också sett över el och belysning. Ljus lokal högst upp i huset med många användningsområden mitt i Länna handels- och industriområde! Lokalen nyttjades som kontor av den förre hyresgästen, men det är även möjligt att använda en del av lokalen som lager eller showroom. Lokalarean fördelas på 3 stycken kontorsrum, ett större rum med ett pentry och en taklanternin som ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns också förråd/städ/arkiv samt wc med dusch. Planlösningen är flexibel och kan öppnas upp om mer öppna ytor önskas. Fastighetsägaren är öppen för att anpassa lokalen efter önskemål och verksamhetens behov vad gäller både materialval och planlösning. Varuhiss finns för in- och urlastning av tyngre saker (max 630kg) alldeles utanför entrén. Bredband: Fiber finns draget till lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Lokalanpassningar med kort färdigställandetid kan erbjudas.

Ytor

  • Total yta:

    145 m2

Bekvämligheter

Dusch
Lasthiss
Mötesrum
WC

Utförande

Byggår:

1989

Renoveringsår:

1999

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i ett strategiskt läge mitt i Länna industri och handelsområde. Område präglas främst av lättare industrier men även mycket handel.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns i anslutning till fastigheten

Närservice:

I Länna handels- och industriområde finns flera restauranger samt ett brett urval av butiker med inom service samt livsmedelsbutik.

Kommunikationer

Lokalen är väldigt lättillgänglig med bil med nära anslutning till Nynäsvägen/väg 73. I området trafikerar buss 831 som går till Skogås C där pendeltåg finns.
Fräsarvägen 7

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

11221 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler från Lokal Direkt AB