Wallingatan 10

Luthagen , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

800 m²

Hyra

2 500 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking
  • Övrigt

Kontor/vårdmottagning om 800 kvm - Luthagen

I i hjärtat av Luthagen finns nu denna vackra byggnad om totalt ca 800 kvm att hyra. Huset är fördelat på fyra våningsplan och är idag registrerad som psykologmottagning med boenderum avsett för korttidsboende. Lokalen kan med fördel användas för liknande verksamheter eller också till kontorsverksamhet. Till lokalen ingår 5 st parkeringsplatser. Läget i området ger dig närhet till matbutiker på såväl Mimmi Ekholms Plats, Coop på Ringgatan eller Luthagens Livs och övrig handel, cafeér, apotek, vårdcentral, butiker och restauranger finns på bekvämt gångavstånd. Till city tar det ca 15-20 minuter att gå och med cykel tar det mindre än 10 minuter. Täta busskommunikationer och närhet till påfarten till E:4-an.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 800 2 600

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2500

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Huset som är på 800 kvm fördelar sig i fyra våningsplan. Idag är lokalerna registrerade som psykologmottagning med boenderum (korttidsboende) och kan användas för liknande verksamheter/lokalbehov eller för kontorsverksamhet. För ändrad verksamhet krävs bygglov. Endast momspliktig verksamhet godkännes.

Omgivning

Omgivning/natur:

I Luthagen har du närhet till allt. Läget är centralt, granne med Ekonomikum, universitetet, nationslivet och stadskärnan. Stabbyskogen ligger en bit bort. Vackra promenadstråk längs med Fyrisån med små butiker och en mångfald av cafeér.

Företag i närheten:

I och omkring Luthagen finns flertalet matbutiker, den närbelägna Coop, Luthagens Livs samt nybyggda Mimmi Ekholms plats med bl.a. ICA, apotek och gym. Det finns även flera restauranger och ett lokalt bankkontor. På cykelavstånd finns Fyrishov med äventyrsbad, bowling mm samt Fyrisfjädern.

Kommunikationer

Gångavstånd till centrum och stadsbussar passerar med jämna mellanrum. Från ekonomikum går stads- och regionbussar samt SWEBUS direkt till Stockholm. Tack vare närheten till E:4:ans påfart tar du dig snabbt ut om du ska norr- eller söderut samt till större vägar som 55:an och väg 72.
Wallingatan 10