Koksgatan 21

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

2 500 - 5 500 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Citynära nybyggnation av Lager/Logistik

Nybyggnation av lager-/logistikbyggnad bestående av lagerhallar med tillhörande personalutrymmen belägna på en entresol över portarna.

Övrig information

Övrigt:

Denna fastighet ligger i Östra hamnen i Malmö och består av ett kontorshus i fem plan med garage i källaren samt fyra båghallar, som är sammanbyggda med kontorshuset.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 500 5 500

Utförande

Planlösning:

Lokalerna nås enkelt via lasthus.

Omgivning

Omgivning/natur:

I anslutning till lokalen finns bra möjligheter att angöra och parkera.

Närservice:

I hamnområdet finns tillgång till diverse servicefunktioner bland annat lunchrestauranger

Kommunikationer

Fastigheten ligger lättillgänglig med goda kommunikationer och närhet till Malmös större trafikleder. Det finns goda angörings- och parkeringsytor i anslutning till lokalerna. Busshållplats finns i närheten.
Koksgatan 21

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum