Axel Johanssons Gata 6

UPPSALA
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

46 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Liten trevlig lokal i Kristallen

Nu har ni chansen att hyra lokal i fantastiska Kristallen, lokalen är belägen på markplan och lämpar sig för frisörsverksamhet. Ev finns möjlighet att ta över befintlig inredning, två stolar, tvättfat mm. Lokalen lämpar sig även för annan verksamhet. Dock ej restaurangverksamhet. Lokalen vetter ut mot atriet där restaurang Heat öppnar i september.

Övrig information

Övrigt:

Lättillgängligt läge, nära Tycho Hedéns väg och E4, I huset sitter det idag ca 45 st företag i varierande storlek, i fastighetens mitt finns ett fantastiskt stort ljust atrium innehållande många växter, dammar med porlande vatten och en möblerad yta med öppet Wifi där man kan sitta och jobba, ha mindre möten eller bara njuta. Huset har även ett gym hyresgästerna får nyttja utan kostnad. Övrig service som finns i huset är massage, fotvård, bilrekond och frisör (ingår inte).

Ytor

  • Total yta:

    46 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett populärt område för företag. Här finns bl a gym, restauranger mm. För den som vill motionera finns det gott om grönområden och fina promenadstråk. Fyrislund ligger i direkt anslutning till Boländernas handelsområde som erbjuder all önskvärd service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fri övervakad parkering med ca 300 platser på gården, garage finns att hyra.

Närservice:

I den grönskande och porlande atriumgården finns möjlighet att äta lunch, arbeta eller ha informella möten. Utöver det erbjuder Kristallen tillgång till gym med omklädningsrum och duschmöjligheter, frisör, fotvård och massör. Det finns även möjlighet att hyra större konferensrum.

Kommunikationer

Kommunala bussar trafikerar i närområdet, busshållplats vid Fålhagsleden/Kummingatan och Fyrislundsgatan bra gång/cykelvägar till fastigheten och lättillgängligt med bil.
Axel Johanssons Gata 6

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum