Blekholmstorget 30

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 1 000 m²

Pris

Tillträde

Omgående eller enligt ök.

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

United Spaces Kungsbron är en modern och trivsam cowork-anläggning med allomfattande tjänster i Stockholms absolut bästa kommunikativa läge!

Här kan vi erbjuda arbetsplatser i både rum och öppet kontorslandskap med flexibla villkor för företag med allt från en person upp till 200 anställda!

Huset med entréer både från Blekholmstorget och Kungsbron 21 stod klart år 1995. Fastighetens totalt ca 34 123 m² fördelas över 10 våningsplan. Det är även möjligt att komma till anläggningen via entrégången från Klarabergsviadukten 90. Kommer du från det hållet så möts du av en fastighetsgemensam bemannad reception som välkomnar gäster och lotsar dem vidare i huset. Vid denna entré finns även en ett gemytligt café. I den välkomnande entrégången finns även Lundqvist & Lindqvist Konferenscenter med 12 mötesrum och hörsal med plats för mellan 4 och 105 personer. Här finns även café och restaurang samt cateringsmöjligheter. I restaurangdelen finns en representativ festvåning/lounge. I huset finns också Restaurang Blekholmen som serverar prisvärda luncher med husmanskost – och varför inte avsluta arbetsveckan med en AW på deras stora terrass precis intill Klara Sjö?

Om United Spaces
Area; Kontorshotell/ Coworking om totalt ca 2350 m² som fördelar sig över två våningsplan. Det finns totalt 53 stycken rum i olika storlekar. Vi kan erbjuda arbetsplatser för upp till 200 personer.

Anläggningen erbjuder en aktivitetsbaserad arbetsmiljö med öppna co-work ytor, privata kontorsrum, tillgång till ljudisolerade telefonbås och mötesrum. Här finns också omklädningsrum och duschar med produkter att nyttja för både herr och dam.

United Spaces erbjuder högkvalitativa tjänster, faciliteter och evenemang. Anläggningen ligger precis intill centralstationen, Cityterminal och Arlanda Express-stationen. Medlemmar får ytterligare tillgång till alla United Spaces anläggningar både här i Stockholm, Norden och Baltikum.

De privata, fullt utrustade kontoren har allt som du eller ditt team behöver för att jobba effektivt. Rummen är inredda bl.a. med elektroniska bord och ergonomiska stolar och skåp. Du kan också fritt använda de ca 1700 kvm av inspirerande coworking-utrymmen utöver ditt privata kontorsrum. Med United Spaces-medlemskapet kan ditt team njuta av alla våra tjänster, bekvämligheter och evenemang.

United Spaces veckovisa frukostar och after works är perfekta tillfällen för att skapa nya kontakter.

Anläggningen erbjuder mycket flexibla villkor och kräver inga depositionsavgifter i normalfallet.

Vi kan här olika rumslösningar att erbjuda. Det finns rum för 1, 2, 3, 4, 6, och 9 personer men även för 20 och 40 personer.

Det är naturligtvis möjligt att ändra nuvarande rumsstorlekar genom att ta ned eller sätta upp någon vägg om det mot förmodan inte redan skulle finnas en passande lösning för ditt företag.

Pris på rum eller rum i kombination med platser i öppet landskap lämnas på begäran eller efter visning.

Moms tillkommer på samtliga priser. Rummen kan endast hyras av momsregistrerade företag men platser i öppet landskap kan hyras av omomsade verksamheter.

Förmedlaren reserverar sig för prisförändringar samt att priserna kan variera beroende på vilken rumslösning man väljer.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 1 000

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Mötesrum
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök.

Prisinformation:

Maila lokalförmedlare för mer info.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns två garageplan i huset med infart från Blekholmsgatan. Här finns platser att hyra för anläggningens hyresgäster. Det finns även gott om parkeringshus i närområdet. Det finns också ett låst cykelgarage i fastigheten.

Närservice:

UMA Workspace tjänster; Här finns postlåda, UMA Business WiFi, gratis premium kaffe och te, kopiering och utskrift, moderna bokningsbara mötesrum (rabatterade med 20 % för anläggningens hyresgäster och medlemmar), evenemang, community manager, UMA Community och låsbara skåp. I närområdet: Att hyra kontor på denna adress innebär Du kommer att ha gångavstånd till hela Citys, Kungsholmens och Vasastans utbud av all tänkbar service såsom trevliga restauranger, caféer, affärer, apotek, systembolag, klädbutiker. Här finns kort och gott alla tänkbara shoppingmöjligheter. I direkt närhet finns ett rikt utbud av restauranger i alla tänkbara smakriktningar. På Norra Latins gamla skolgård finner Du exempelvis innerstadsoasen ”Gården Bar & Grill”, Stockholms största uteservering om ca 900 m², som lockar lunch- och middagssugna, ölsugna på afterwork samt drinksugna under svala sommarkvällar. Inom kort gångavstånd finns andra trevliga ”innerestauranger” som Vapiano, Griffins och Wagamama. Ett stort antal hotell finns inom kort gångavstånd.

Kommunikationer

Det kommunikativa läget, ett stenkast från Stockholms Centralstation som är huvudstadens bästa och viktigaste kommunikativa knytpunkt, är svårslaget. Här avgår samtliga av Stockholms t-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, långfärdsbussar, flygbussar samt även Arlanda Express. Det är också kort gångavstånd till ett flertal busslinjer som passerar Centralstationen samt närhet till Klarastrandsleden för bilburna. Det här är helt rätt lokalisering för företaget som vill vara lättillgängligt för såväl svenska som utländska besökare. Hela världen ligger här framför Dina fötter!
Blekholmstorget 30

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB