Gamla Brogatan 34

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

168 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Övrigt

Representativt kontor på charmiga Gamla Brogatan.

Nu finns möjligheten att hyra en bra disponerad lokal om 168 kvm på Gamla Brogatan. Lokalen har ett ostört läge och det stora antalet fönster medför ett fantastiskt ljusinsläpp. Tillträdande hyresgäst har möjlighet att själva anpassa ytorna efter sina egna specifika behov. Närheten till T-centralen medför optimala kommunikationsalternativ och största utbudet av shopping, restaurang och service i direkt anslutning till lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    168 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gamla Brogatan 34

Byggår:

1895

Renoveringsår:

2012

Våningsplan:

1

Teknisk information

Ventilation:

Kyla med mekanisk till och frånluft

Omgivning

Närservice:

Stenkast från Hötorget (t-banans gröna linje, bussar) med ett stort utbud av lunch restauranger och all annan service. Bara några minuters promenad till Cityterminalen och Centralstationen (alla t-banelinjer, pendeltåg, bussar, Arlanda express, fjärrtåg).

Kommunikationer

Trafikleder: Lätt och smidigt att ta sig ut på E4/E20/E18 i båda riktningar Fjärrtåg: Centralstationen Tvärbana: Centralstationen Pendeltåg: Centralstationen Bussar: Flertalet busslinjer i närheten T-bana: T-centralen eller Hötorget
Gamla Brogatan 34

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB