Turbingatan 1B

12 , Arlandastad
Spara Dela
Spara Dela
Yta

235 m²

Hyra

970 kr/m²/år 19000 / Month

Tillträde

Beskrivning

Stort rum med optimal användning av utrymmet. Entréplanet har ett stort rum på 8,23 x 11,45 meter, fiberarmerad betongplatta med spolränna och oljeavskiljare. Målat betonggolv. Platsen är perfekt för en monterings- eller arbetsyta eller mekaniskt jobb. Den främre delen av rummet har cirka 4,40 meter i takhöjd. ÖVERSTE GOLV: Öppet rum på övervåningen som också nås från hallen på baksidan som du i sin tur når från trapphuset eller hissen. Perfekt utställnings- eller mottagningsrum för kunder. Öppen planlösning till köket. Hela våningen är cirka 82 kvm. Varav öppet vardagsrum med koksarea är cirka 40 kvm. Övre våningen, rum 1: rymligt kontorsutrymme på 4,78 x 3,80 meter. Gott om ljus från fönster och fri utsikt. Övre våning, rum 2: Fungerar idag som rekreations- och kontorsrum som också kan vara ett kontor. 5,50 x 3,50 meter Övre våning, dusch och toalett: Trevligt duschrum, möblerat med dusch med tvättmaskin och torktumlare BOTTENVÅNING: Toalett: toalett i nedre plan med handfat. Pentry: Pentry finns också. MELLANNIVÅ: Stabila balkar mittparti 7,0 x 8,23 meter konstruerade separat med lastkapacitet på 10 000 kg, som kan användas för tunga maskiner. TRAPPA: Praktisk, halkfri trappa som släpper igenom allt ljus. Du undviker mörka hörn under trappan. Entresol på 7, 0 x 8,23 meter. Speciellt byggd och endast tillgänglig på den här fastigheten. Konstruerad av stabila balkar och beräknad att rymma 10 ton. Perfekt om du har tyngre maskiner / utrustning.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 82 1 550
Industri/Verkstad 57 1 550
Lager/Logistik 96 1 500

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kemtvätt
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Reception
Skyltfönster
Tvättservice
WC

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

970

Utförande

Byggår:

2016

Renoveringsår:

2019

Planlösning:

Stort rum med optimal användning av utrymmet. Entréplanet har ett stort rum på 8,23 x 11,45 meter, fiberarmerad betongplatta med spolränna och oljeavskiljare. Målat betonggolv. Platsen är perfekt för en monterings- eller arbetsyta eller mekaniskt jobb. Den främre delen av rummet har cirka 4,40 meter i takhöjd. ÖVERSTE GOLV: Öppet rum på övervåningen som också nås från hallen på baksidan som du i sin tur når från trapphuset eller hissen. Perfekt utställnings- eller mottagningsrum för kunder. Öppen planlösning till köket. Hela våningen är cirka 82 kvm. Varav öppet vardagsrum med koksarea är cirka 40 kvm. Övre våningen, rum 1: rymligt kontorsutrymme på 4,78 x 3,80 meter. Gott om ljus från fönster och fri utsikt. Övre våning, rum 2: Fungerar idag som rekreations- och kontorsrum som också kan vara ett kontor. 5,50 x 3,50 meter MELLANNIVÅ: Stabila balkar mittparti 7,0 x 8,23 meter konstruerade separat med lastkapacitet på 10 000 kg, som kan användas för tunga maskiner. Entresol på 7, 0 x 8,23 meter. Speciellt byggd och endast tillgänglig på den här fastigheten. Konstruerad av stabila balkar och beräknad att rymma 10 ton. Perfekt om du har tyngre maskiner / utrustning.

Teknisk information

Takhöjd:

4,4 m

Lokalen kan nås via:

Gångavstånd till Märsta Centrum. Regelbunden och frekvent förbindelse med bussar. Inom det kommersiella området Arlanda med närhet till flygplatsen.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Källa: https://peab.se/hallbarhet/miljo/certifiering-av-byggnader

Omgivning

Omgivning/natur:

Brf Turbinparken: Föreningen består av två byggnader med från början lika BRF-lokaler, 12 i varje byggnad. Området är inhägnad.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Dedikerade parkeringsplatser med möjlighet till upp till 6 bilar på grund av hörnegendom.

Närservice:

Stor hiss tillgänglig för tunga materialflyttningar som delas mellan alla kontor i byggnaden. Två byggnader i det kommersiella området med 12 enheter vardera. Snyggt underhållen och städad byggnad av förening. Inhägnad område med säkerhetskameror och skydd. Dedikerade parkeringsplatser med möjlighet till upp till 6 bilar på grund av hörnegendom.

Turbingatan 1B