Exportgatan 30

Hisings Backa , Hisings Backa
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

9 000 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik

Nyproduktion i citynära distributionsläge, 11 meter i takhöjd, utmärkt skyltläge.

På Exportgatan 30 i Hisings Backa planerar vi att uppföra 9 000 kvm lager med 11 meter i takhöjd. Lokalen kommer att kunna anpassas efter en eller flera nya kunder och bli en mycket effektiv i etablering i ett citynära distributionsläge. Byggnaden kommer att miljöcertifieras. Välkomna att kontakta oss för ytterligare information!

Ytor

  • Total yta:

    9000 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Backa 25:1

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med utmärkt läge, i ett industriområde, strax intill E6 och Göta älv.

Kommunikationer

Med närhet till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar buss 31 med byte till buss 25 cirka 30 minuter total resväg. Alternativt kör buss 47 med byte till spårvagn 6 samma sträcka på ca 25 minuter.
Exportgatan 30

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group (publ) är ett fastighetsbolag som förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden. Vårt mål är att inom våra utvalda regioner vara ledande inom fastigheter för citylogistik. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till stadsnära lägen med god tillgänglighet och tillväxt. Beståndet är indelat i fyra regioner med lokala förvaltningskontor. Vi förvaltar fastigheterna med egen personal, för bästa marknadskännedom och närhet till hyresgästerna. Corem äger 163 fastigheter med en uthyrbar yta om drygt 162 000 kvm. Läs mer om oss på www.corem.se.

Corem Property Group AB

Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal

400 22 Göteborg

www.corem.se

Fler annonser från Corem Property Group AB