Gustav Adolfs Torg 4

MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

580 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Citykontor - mitt i Malmö

Ett fräscht, modernt och trivsamt kontor där du vid entrén möts av en stor lounge där konferensrummen finns väl samlade. Längre in i lokalen finns stora öppna ytor för arbetsplatser samt ett pentry/fikarum med plats för att samla personalen. Lokalen har in mot gården en egen inglasad balkong/vinterträdgård. Denna når du bland annat från fikarummet. Lokalen är totalrenoverad 2017.

Övrig information

Övrigt:

Fräscha kontorslokaler på en av Malmös absolut bästa adresser mitt i stadens shoppingstråk. I omedelbar anslutning till all tänkbar service och så gott som samtliga busslinjer vid Gustav Adolfs torg. Sjuttiotalshus, med fasad i aluminiumplåt, som smälter väl in i torgets blandning av funkishus och jugendpalats. Byggnaden är miljöklassad enligt EU GreenBuilding.

Ytor

  • Total yta:

    580 m2

Utförande

Våningsplan:

5

Planlösning:

Kontoret har en öppen planlösning men även avgränsade större rum med plats för 4-6 arbetsplatser.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mer centralt än så här kan det knappast bli. Mitt i Malmö city, med utsikt över både Gustav Adolfs Torg, kanalen och Södertullparken.

Närservice:

Fastighetens läge och närhet till Gustav Adolfs Torg innebär att ett stort utbud av kommersiell och offentlig service finns i husets absoluta närhet.

Kommunikationer

Hit är det lätt att ta sig. Gustav Adolfs Torg är navet i stadens busstrafik och ligger på promenadavstånd till Centralen där tågtrafiken tar över.
Gustav Adolfs Torg 4

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Botkyrka, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås och Kungsbacka. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från Castellum