Norregatan 5A

Eslöv centrum , Eslöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

75 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Flexibel lokal med flera användningsområden i ett svårslaget läge i centrala Eslöv.

Flexibel lokal med flera användningsområden så som kontor, butik, salong, ateljé eller showroom. Lokalen ligger med bra skyltläge mot gatan med stora vida fönsterpartier. Ytan om 75 kvm ligger med ett svårslaget läge och goda kommunikationer precis intill Stora torg och Eslövs Centralstation. Här kommer ni bl.a. ha Systembolaget som granne samt flera större aktörer i närområdet. Ytan är ännu oinredd, vilket ger en möjlighet att skapa en unik lokal som blir helt skräddarsydd utifrån er verksamhets behov och önskemål kring materialval. Lokalens öppna ytor ger flexibilitet och goda förutsättningar att skapa en modern, ljus och effektiv lokal. Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information eller för att boka en visning.

Ytor

  • Total yta:

    75 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Slaktaren 25

Omgivning

Omgivning/natur:

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Närservice:

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby. Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.
Norregatan 5A

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB