Norregatan 4

Eslöv centrum , Eslöv
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

291 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Ledig butikslokal med bra skyltläge i centrala Eslöv. Två våningsplan med egen ingång från gatan.

Butikslokalen ligger i bästa läge mitt i centrala Eslöv, på Norregatan 4, med ingång direkt från gatan. Lokalen har ett förstklassigt skyltläge med stora skyltfönster som ger lokalen gott om ljusinsläpp och perfekta möjligheter till exponering av såväl varu- som tjänsteutbud. Lokalen är fördelad över två våningsplan - 139 kvm på entréplan, samt en lite större yta på undre plan om 152 kvm. Entréplanet nås med ett par trappsteg från gatan ett mindre lastintag på baksidan av fastigheten. Golven på entréplanet är genomgående försedda med en mörkgrå kulör och ljusa ytskikt på väggar och tak. Likt undre plan är det genomgående ljusa ytskikt på väggar och tak. Även här är lokalen försedd med bra ljusinsläpp. Lokalen som tidigare har använts som blomsterbutik kan med fördel nyttjas som butik, showroom, ateljé, salong eller något liknande. Här finns de rätta förutsättningarna för er att profilera ert varumärke på bästa sätt i Eslöv mest centrala läge. Ni kommer sitta i ett nav av olika verksamheter inom olika branscher. Gör gärna en intresseanmälan, maila eller ring för mer information om lokalen eller för att boka in en visning på plats.

Ytor

  • Total yta:

    291 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gjutaren 11

Omgivning

Omgivning/natur:

Eslöv kommun i Skåne län har idag runt 34 000 invånare. Kommunen inledde under 2020 en framtidssatsning med att förvandla Stora torg och närliggande gator i centrum. Området med både bostäder, handel och rekreationsplatser får ett ansiktslyft och blir ett naturligt nav för såväl invånare som för besökare.

Närservice:

Fastigheten, belägen precis invid Stora torg i Eslöv centrum, ligger på mycket bekvämt avstånd från de servicetjänster man kan tänkas behöva med flertalet blandade aktörer inom restaurang, livsmedel, försäljning och kontorsverksamhet. Här finns bland annat Galleria köpmannen, Hotell Stensson och Bian biograf.

Kommunikationer

För den bilburna nås lokalen på ca 20-30 minuter från centrala Malmö, Lund och Hörby. Åker du kommunalt tar du dig smidigt hit med pendeltåg från Malmö, Lund, Kastrup/Köpenhamn och Helsingborg. Eslöv järnvägsstation ligger bara ett stenkast bort och trafikeras av både Skånetrafiken, Pågatågen, Snälltåget och Öresundståg. Stationen är också knutpunkt för kommunens busslinjer.
Norregatan 4

Om Nordic PM AB

Vi på Nordic PM är konsulter som förvaltar fastigheter och hyr ut lediga lokaler. Vi kan erbjuda såväl kontorslokaler, butikslokaler, restauranglokaler och lagerlokaler, som lokaler för utbildning, vård och omsorg. Vi är fastighetsägarens representant vid uthyrningar och bistår med visningar, offerter, avtalsförhandling och kontraktsskrivning. Vi kan även erbjuda ett flertal omkringtjänster, från projektledning för lokalanpassning till flytt- och städhjälp.

Nordic PM AB

Hästholmsvägen 28

131 30 Nacka

www.nordicpm.se

Fler annonser från Nordic PM AB