Santessons väg 1

Arlöv , arlöv
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 020 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor

Lager om 900 kvm med kontor på Stora Bernstorp.

Lager om ca 708 kvm, 192 kvm kontor och övriga ytor på 120 kvm med en takhöjd på ca 7 meter under balk på en större del av ytan. 2 st markportar för smidig infart/utfart. Bra läge på Stora Bernstorp. Kontoret färdigställs i samråd med fastighetsägaren. Inga bilrelaterade verksamheter och lokalen är inte delbar!

Ytor

  • Total yta:

    1020 m2

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger på Stora Bernstorp med handelsområde och lager/lättare industrier. I närheten finns även handelsplatsen Toftanäs. Strategiskt kommunikationsläge nära centrala Malmö, väg 11, E22:an och Inre Ringvägen för enkel kommunikation och transport.

Närservice:

Stort serviceutbud finns på Stora Bernstorp en kort promenad bort, här finns allt från livsmedel, till shopping och lunchrestauranger. En kort biltur bort finns Toftanäs med större handelsutbud, livsmedel, nöje och service. Med andra ord finns det mesta som behövs inom nära räckhåll från fastigheten.

Kommunikationer

Optimalt läge med närhet till större vägar in till centrala Malmö samt söder och norrut i Skåne. Lokalen ligger på paralellgata till Vassvägen som leder till Stora Bernstorp, Bulltofta och Toftanäs. Ett stenkast från lokalen ligger busshållplats som trafikeras av linje 4.
Santessons väg 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor