Maria Bangata 6

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

400 - 1 600 m²

Hyra

Tillträde

2023-01-01

Beskrivning

  • Kontor

Unikt eget hus - Tengbomhuset

Unika lokaler i det så kallade Tengbomhuset finns nu till förfogande. Fastigheten är under renovering för att skapa moderna kontorslokaler med ett bevarande skydd av de ursprungliga och vackra detaljerna som byggnaden och lokalerna har. Huset omfattas av 4 våningar, det översta planet erbjuder också en härlig terrass. Varje plan är ca 400 kvm vardera. Huset är perfekt för ett företag som söker ett eget unikt hus, men det går även att hyra ett eller flera våningsplan var för sig Tillträdande hyresgäst har möjlighet att själv vara med att påverka utformningen av lokalerna. Ett hus som måste ses på plats! Välkommen på visning! Foto: Johan Dahlin, copyright

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 400 1 600

Ekonomi

Tillträde:

2023-01-01. 2023-01-01

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Maria Bangata 6

Byggår:

1933

Renoveringsår:

2021

Våningsplan:

4 av 4

Teknisk information

Ventilation:

Kyld tilluft, mekanisk frånluft

Omgivning

Närservice:

Området erbjuder all tänkbar service och ett härligt folkliv med ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. Tantolunden och Årstaviken med sin härliga grönska ligger precis intill där man kan ta sin lunchpromenad, spontana möten eller en picknick med kollegorna.

Kommunikationer

T-bana: Röd linje - Maria Torget Pendeltåg: Ja Bussar: Flertalet bussar stannar på Rosenlundsgatan
Maria Bangata 6

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB