Bangatan 10

Lund centrum , Lund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

167 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Mitt i stadens myller med Lund C rakt över gatan och ett stort antal förbipasserande dagligen gör detta till det optimala läget för ditt företag.

Missa inte möjligheten att få sitta i en lokal med Lunds absolut bästa skyltfönster! Mitt i stadens myller med Lund C rakt över gatan och ett stort antal förbipasserande dagligen gör detta till det optimala läget för ditt företag. Här kan du skapa ditt alldeles egna kontor, ditt kreativa showroom eller varför inte din dröm om en butik. Lokalen har en välkomnande entré från gatuplan, öppen planlösning med separat personalingång, WC/omklädningsrum och är handikappstillgänglig. Det finns möjlighet att helt eller delvis forma lokalen efter just ditt företags behov. Ta tillvara på denna chans och kontakta Hampus redan idag!

Ytor

  • Total yta:

    167 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bytarebacken 39

Dokument

Omgivning

Närservice:

På Bytarebackan finns bland annat apotek, livsmedelsbutik, systembolag och vårdmottagning. Stort utbud av restauranger och caféer i närområdet, även Stadsbiblioteket ligger på behagligt gångavstånd från fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är granne med Lund C där stadsbussar, regionbussar och tågtrafik passerar. Med Öresundståget tar du dig till Malmö C på cirka 10 minuter och till Köpenhamn på cirka 1 timme. Du kan även åka Lunds nya spårvagn som går mellan Lund C och ESS på Brunnshög via bland annat Universitetssjukhuset, LTH, Ideontorget och MAX IV.
Bangatan 10