Bror Nilssons gata 5

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

666 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

I en äldre varvsfastighet mitt på centrala Lindholmen finns denna kontorslokal om totalt 666 kvm.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Vi på Älvstranden Utveckling har varit del av Lindholmens utveckling i över 20 år. Och vi är inte klara än. Vi har nästan 50 fastigheter i området som längtar efter just dig som hyresgäst. Här har du nära till Göteborgs innerstad, massor av olika restauranger och fik, coola kontorsgrannar och första parkett vid vattnet. Inte för att skryta men det finns inte många platser i Göteborg där du kan sitta och dingla med benen över kajkanten en solig dag. Men på Lindholmen kan du det!

I en äldre varvsfastighet mitt på centrala Lindholmen finns denna kontorslokal om totalt 666 kvm. Lokalen har flera mindre rum och stor öppen yta som kan användas till kontorslandskap. Förutom konferensrum i lokalen finns även möjlighet att boka in sig på ett gemensamt konferensrum i fastigheten. Vattennära läge och dessutom nära till restauranger, träningsanläggning och annan service. Cykelparkering, elladdning i närliggande RE-garaget och dusch är andra egenskaper för fastigheten.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Ytor

  • Total yta:

    666 m2

Bror Nilssons gata 5