Anders Carlssons gata 4

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

210 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En charmig mindre kontorslokal i lugnt läge med fin utsikt från plan 3.

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. Flera av Sveriges mest framstående företag inom bland annat IT, fordonsutveckling, media och design finns idag representerade på Lindholmen, liksom Chalmers och Göteborgs universitet. Hela området sjuder av aktivitet, kreativitet, innovation. Här kan du känna historians vingslag men också vara med och bygga framtiden.

Vi på Älvstranden Utveckling har varit del av Lindholmens utveckling i över 20 år. Och vi är inte klara än. Vi har nästan 50 fastigheter i området som längtar efter just dig som hyresgäst. Här har du nära till Göteborgs innerstad, massor av olika restauranger och fik, coola kontorsgrannar och första parkett vid vattnet. Inte för att skryta men det finns inte många platser i Göteborg där du kan sitta och dingla med benen över kajkanten en solig dag. Men på Lindholmen kan du det!

Just nu har vi en charmig mindre kontorslokal i lugnt läge med fin utsikt från plan 3 i vår fastighet M1:an. Här finner du öppna ytor, ljusa hörnrum, kök/pentry och tre toaletter. Fastigheten M1:an ligger på centrala Lindholmen som ger bra kommunikationer, närhet till restauranger, träningsanläggningar, Lindholmen Science Park och kulturlivet i området.

Ytor

  • Total yta:

    210 m2

Anders Carlssons gata 4